onsdag 11. mai 2011

KUNDEKVELD torsdag 12/5-11

Vi har langåpent torsdag 12 mai 2011. I tillegg til vanlig åpningstid som er 11-17 holder vi åpent fra 19-22.

Vi kjører noen utvalgte tilbud i disse kveldstimer:
Utvalgte vesker er satt ned til 200,- førpris er 299,- 399,-, 499 og 599,-
Utvalgte klær er satt ned opp til 50%

Bunter med 3 stk peoner til superprisen 60,- pr bunt.

Vintage vinkasser som har ordinærpris 399,- kjører vi superprisen 250,- i disse sene kveldstimer...


Vi har masse nydelige varer nå. Det er jo kommet mengder med flotte klær fra Cream clothing. Absolutt muligheter for å fornye garderoben eller kanskje sikre seg 17.mai antrekket? Også massevis av fine sko som passer til klærne!

Vi gir dere et gavekort på 50,- pr 200-lapp dere handler for i butikken. Dette gavekortet kan brukes i butikken ved en senere anledning. Det betyr at dere får 25% av kjøpesummen til å handle for ved en senere anledning!

Nabobutikken Sjarm gir samme tilbudet med gavekortene i sin butikk. De har også samme åpningstider som denne dagen!

Velkommen skal dere være!

lørdag 7. mai 2011

Noen nye bruktfunn til butikken






Fant flere ulike hyller, og denne krydderhyllen er allerede etter en real vask kommet opp på veggen i butikken. Den er i en nydelig pastellgul farge nesten samme fargen som Kockum bruker på sine emaljerte gjenstander med grønn stripe. Krydderhyllen har 2 hyller.


Den er 41 cm bred og 28 cm høy. Den koster 300,-










Noen deler av et vakkert naturhvitt servise fra Alfred Meakin. Altså engelsk fajanse... Fatet og serveringsbollene har vakre relieffmønster av sløyfer på kortendene. Nydelig servise som lett kan matches hvilket servise som helst siden de er så nøytrale i farge og utforming.

mandag 2. mai 2011

De geniale piknikpleddene er nå på plass igjen!!


Nå er de geniale piknikpleddene tilbake i butikken. De er røde med hvite bomber. Det er fleecepledd på ene siden, og svart plast på baksiden. Da vil ikke fuktighet på bakken trekke opp i pleddet, og du ligger tørt og godt! Pleddene brettes enkelt sammen og bæres i hanken. De koster 250,- og ligger også ute i nettbutikken. Bare søk på piknikpledd i søkeruten eller gå via linken her: http://nyttogshabby.mystore.no/ds_product_info.php?products_id=2034