tirsdag 8. desember 2009

januargleder...


Nå er vi inne i den søte førjulstiden, og gledene og forventininger til julen er stor. Men det er også noe å glede seg til i januar... Nærmere bestemt 15 januar. Det er nemlig utgivelsesdagen til det første nummeret av Jeanne D'arc living sitt magasin. De har nå lagt ut bilder som teasers for oss som elsker bladet... En annen god nyhet er at det kommer hele 8 utgivelser av bladet i 2010. Det betyr 2 ekstra nummer å glede seg til i det kommende året. Artiklene vil dermed også være mer aktuelle i forhold til den "levetiden" bladet har mellom utgivelsene.
Nydelige og stemningsfulle bilder som er lånt fra www.jeannedarcliving.dk På en knaggrekke av emalje er det hengt opp en gammel tesil, sammen med et skilt med tallet 48 sammen med en vakker liten duk med blonde som er hengt opp i en klype.
Nostalgi på baderommet... En vakker olivensåpe i en såpekopp av emalje. En vakker mugge i et vaskevannsfat er også som prikken over i'en på badet. Om fatet er ganske stort er det perfekt å ta et deilig fotbad i.... Det hadde vært deilig for såre og slitne desemberføtter. Kanskje jeg skal gjøre det etterpå?!?
Januar er første måneden i et nytt år, noe som også indikerer en ny start... Mange oss tar en durabelig ryddesjau i starten på det nye året. Ser ut til at vi kan få litt deilig inspirasjon ang det temaet også.
Levende lys er alltid deilig, og la det stå foran et speil gir deg dobbel effekt. Nydelig!! Gamle flasker er også stemningsskapende. De har ofte en vakker fasong, og kanskje du er så heldig at du i tillegg har noen med fine etiketter? Kjøp en blomsterbukett, del den opp og plasser friske blomster overalt. Men først er det desember med julekos som står for tur :o)
Ha en fin kveld alle sammen :o)

Ingen kommentarer: