mandag 13. april 2009

Livets underfundigheter


Denne påsken ble ikke som planlagt. Vi var på vei til Sveg i Härjedalen, og var på riktig godt humør hele veien opp. I 18-tiden kom den sjokkerende beskjeden om at pappa hadde vært involvert i en alvorlig trafikkulykke. Da var det bare å ta sporentreks vendereis. Du kan si at veien hjem til Oslo var fryktelig laaang. Det har heldigvis bare gått en vei med ham -i positiv retning! Heldigvis skjer det undere i verden, og han har definitivt hatt englevinger over seg. Det går bra med ham, og frykten vår begynner nå å slippe. Skal snart ned å besøke ham igjen i dag, og gleder meg til det :o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ai Ai , man veit ikke mye framfør seg !!!!!!!! Det er godt det gikk bra..... Der fikk vi litt og tenke på tror jeg !
Håper alt er bra med dere også ?
Ha det bra , skal hilse fra Oda , hun er hjemme idag og forbreder seg til tentamen.
Håper vi sees snart !! Lillian

Kjersti sa...

Ja, nå er alt på rett vei. Han er fremdeles på sykehuset.
Vi kom hjem fra en 3 dagers tur til Sälen. Pappa var så lei seg da vi hadde bestemt oss for ikke å dra, og siden alt gikk bra ble det til at vi fikk med oss noen dager. Fisket og slappet av, og koste oss i gode venners selskap :o) Hadde Oda det bra i London eller?

Lillian sa...

Det er fint alt ble bra til slutt !
Ja , Oda hadde det helt topp , og sparer penger til en tur til !!!
Og shoppa gjorde hun også , er det ikke underlig hvor mye vi virkelig trenger ??
I dag skal jeg besøke Brukt og Antik Messe i Kallerudhallen.( Det er her på Gjøvik)kanskje det er noe jeg "trenger "også.He he .Og etterpå skal vi gjøre litt i hagen , det meste av snøen har blitt borte nå..OG JEG GLEDER MEG TIL SOMMER`N.. Ha det bra , hils ...Lillian