mandag 1. juni 2009

Tur med hunden før frokost


Idyll, Idyll,Idyll... Går bare rundt å nyter denne deilige pinsen. Første helgen på aldri så lenge som jeg har fri to hele dager til ende... Har akkurat vært på tur med lille Embla. Hun synes det går litt tregt når matmor skal ta bilder hele tiden...

Faller helt i staver over alle de vakre syrinene. Fantastisk skue, og duft!! Og etter å ha lest artikkelen om syriner i det siste Jeanne D'arc living tror jeg at jeg må ta med meg en kvast hjem når jeg reiser hjem.

Her er det bilder av natt og dag som vi kaller dem. Det er en av mine favoritter blandt markblomstene her ute. Det er nok stemorsblomster som har frøpdd seg i sin tid. Jeg plukket alltid mengder med sånne da jeg var liten, men så har de neste vært fraværende noen år. Nå er de tilbake, og jeg tør knapt plukke i redsel for at de skal forsvinne igjen ;o)

Nå skal jeg spise frokost ute i det fri, og det skal bli deilig... Det blir nok ikke så mye sitting i sola på meg i dag, for jeg rimelig lyserød på hudpartier som ikke har fått noe særlig sol siden i fjor sommer.. Men jeg har et prosjekt på gang. Spraylakkerer 2 ovale serveringsfat i metall samt 2 messingstaker. De blir så fine. Kommer tilbake med før og etterbilder i et senere innlegg. Ha en fin fin dag allesammen3 kommentarer:

aase sa...

Herlig hund dere har da Kjersti!! Ser ut som den mener du somler ja!!! Vi har faktisk også hatt litt fri i helgen ,vel mye er gjort, men i et annet tempo enn vi pleier. Her går det alltid i hundreognitti eller noe!! Deilig å nyte livet litt også!! Håper vi sees snart!!

Margrethe sa...

Syriner er flotte blomster! De lukter godt og er vakre!

Stemorsblomster er også nydelige, de selvsår seg overalt, og det er sjelden jeg luker de bort!

Hilsen Margrethe

Lillian sa...

Hei igjen , turen min var så fin ..
- jeg savner VARMEN , idag bare 10 grader ... og jeg som skulle plante i krukkene mine. brr. brr.
Per lager platting ved inngangen og jeg gleder meg til og pynte !!!!
Må kjøpe nye utemøbler også..(Eller gamle !)he he
JEG MÅ TA MEG SAMMEN OG KOMME TIL BUTIKKEN !
-gleder meg til og se på spray malinga di , detta har jeg også gjort.. med spray fra Europris .
ha det bra , håper vi sees snart !!! Klem Lillian