søndag 15. november 2009

Søndagskos...

Nok en helg er over, og det nesten før jeg fikk med meg at den hadde begynt :o) Dagen i dag startet med deilig egg og bacon frokost. Mmmm, det smaker så godt på morgenen, og godt å ha litt mat i magen når man har planer utover dagen. Første stopp var loppemarkedet på Korsvoll. Bar preg av søndag det også. Veldig utplukket, men vi klarer da alltid å finne noe bra. Utrolig hvor mye de hadde solgt i løpet av gårsdagen. Veldig gøy å se!!
Jeg fant bl.a en boks med marsipanformer, en liten krakk og understellet til et marronkansk bord. Alt blir etterhvert lagt ut for salg.

Etter dette lille stoppet bar det ut på førjulsmarked hos Aase som har denne bloggen http://www.aasesfantastiskeverden.blogspot.com/ i hennes fantastiske butikk:http://www.godslageret.no/odslageret.no/
Etter å ha blitt forlatt i bilen ved loppemarkedet sender hun mamma'n sin herlige blikk for å sjarmere seg med oss når vi skal forlate bilen neste gang...
Vi nærmer oss..., og egentlig hadde vi kjørt litt for langt... Hehe, var så opptatt av å ta bilder at jeg glemte si til sjåføren at jeg tror vi skulle til venstre...
Selvfølgelig skal du bli med oss, vennen... Ut i regnet... Hun var nok ikke helt fornøyd med det, men det kan vi desverre ikke påvirke.


Alltid koselig å hilse på Aase og Aase-mannen som han jo kalles av Aase selv :o) Og jeg må si jeg ble mektig imponert over utvalget av lampekupler til parafinlamper... Her er det bare å velge og vrake!! Noen bilder fra butikken deres.
Litt handling ble det også... Lavendel til lavendelhjerter, og bånd til luene jeg har begynt å strikke. De skal jo leveres til julemarkedet på Lille Tøyen hageby om et par ukers tid.
Garn ble kjøpt i Aases nabobutikk, det samme med det lavendelblå og gammelrosa fløyelsbånd og båndet med hjerter... Lekkert med et linfarget linstoff sammen med sistnevnte.
Her ligger Embla på favorittplassen sin i sofaen. Nydusjet..., og litt sliten er det godt å ligge ved siden av mamma'n sin når hun setter i gang med prosjekt: Fyrstikkeskepynting...
Her er resultatet av kveldens småpussling... Disse vil også bli levert til julemarkedet.
Ønsker dere alle en bra start på uken!!
Klem fra Kjersti

2 kommentarer:

aase sa...

Hei og hopp!! Tusen takk for koselig besøk i butikken vår. Og jammen flott med litt reklame her også!!

Lekre fyrstikkesker ble det jo også, de selger godt de!!

Kan ikke annet enn si jeg var meget godt fornøyd med helgen og dens aktiviteter!! Var veldig godt å slenge beina oppi sofaen sent igår!!

Idag starter jeg på resten av julegavene som skal lages!!

Vi sees snart!!

Lillian sa...

(",) HEI PÅ DEG !
Så fin blogg du har , jeg må ta meg et kurs om blogging tror jeg !!
moro at dere var på Akimbo, favoritten min ! ellers må jeg slenge meg med Aase ; fyrstikkeskene er KJEMPEFINE !
Jeg skal til Letohallen i helga,kommer dere en tur ? Nå er det rotete og alt står på hodet her , finner fram det som skal være med , kan jo ikke glemme noe !
-ser ut til at jeg trenger 4-5stands.he he ..
Kanskje vi sees , ha det bra ! Lillian