fredag 8. januar 2010

Tenkte på en ting... Bloggtreff på Lillestrøm?


Nå er det jo snart gave og interiørmesse, og det betyr jo at VELDIG mange bloggere er i Lillestrøm i dagene 28-31 januar. Det må jo være en ypperlig anledning til å ta et lite bloggtreff eller? Bare møte et uhøytidelig møte mellom glade mennesker som har vært på inspirerende messe i forkant. Kan jo bli mange heftige diskusjoner og meningsutvekslinger av trender og inspirasjon. Hva synes dere? Skulle vi prøvd å få til noe?

2 kommentarer:

Draume Elin :) sa...

Hei Kjersti! Takk for gode ord på bloggen min! :) Skal sjå og lese meir hos deg ein annan dag. No kjenner eg at senga kallar... Du har heilt rett ang. fransk stil, og norske naturfargar i pastell. Alldeles vakkert! Kunne nok ha blogga om det i vekesvis :) Men eg prøver å variere. Har hatt frost som tema denne veka.

Ha ei flott helg!
NB! Kjempeidè med bloggtreff!

Klem Elin :)

Hespe sa...

Hei Kjersti!!!
Ja, en skikkelig gammel madonna kunne jeg også ha tenkt meg. Har sett at det er en del som selger på finn.no, nydelige madonnaer med litt avskallede duse farger...

Åh, du prøver å få istand et bloggtreff på Lillestrøm? Sikkert mange som kunne tenke seg å komme dit! Har du varslet NIB om innlegget?? Greit sted å annonsere noe sånt!

Nå skal jeg snart ut på posten og hente lampa mi - jiippii!!!

Ha en flott helg!

Klem fra Hildegunn