tirsdag 17. august 2010

KONKURRANSE HOS BOLIGPLUSS


Nå er det konkurranse på gang hos Boligpluss der den beste nettbutikken på interiør skal kåres. Og mange fine premier kan vinnes!!
Det trekkes ut 3 gavesett fra Vipp med 2 håndklær og en såpedispenser blant de som er med og stemmer.

Vi trenger din stemme så gå gjerne inn å stem Nytt & shabby om vi er en av dine favorittbutikker på nettet...
Nytt & shabby ble stiftet i 2006 i det små, men er stadig i utvikling. Vi begynte med kun vintage varer og eget design. Etterhvert utøkte vi med litt knotter ol fra Lisbeth Dahl, og kundemassen økte. Vi utøkte med også Trendkompaniet/Bloomingville som har masse lekkert innenfor den stilen vi ønsket å tilby våre kunder, og som matcher alt det gamle.

I januar 2009 åpent vi vår fysiske butikk i Waldemar Thranes gate 22 på St.haugen i Oslo. En suksesss fra første dag. Mange leverandører kom også da til for å ha en velfyllt og spennende butikk. Utrolig bra respons fra kundene våre. Vi ser også at mange kunder som følger oss via nettbutikken, bloggen og Facebook kommer innom butikken vår når de er i Oslo. Utrolig artig!!

Nytt av denne høsten er at vi kommer til å få inn klær fra Cream clothing!! Vi har også masse egenproduserte strikkeprodukter i form av ponchoer, halser, luer og vester i herlig ullgarn.

Vi har også en lang "ønskeliste" fra kunder som ønsker spesielle ting som ulike gamle serviser, gamle rammer, møbler i ulike stilarter/størrelser som vi ringer til når vi kommer over det de ønsker seg. Ta gjerne kontakt du også!

Så om du handler med oss eller følger oss, og synes vi fortjener din stemme så kan du stemme HER

Ingen kommentarer: