mandag 2. februar 2009

Flere bilder fra åpningen...


Det hele synes godt utenfra i mørket da alle vegger er hvite og det godt opplyste rommet gjør at det synes lang vei. Jeg har desverre ikke fått opp folie på ruten enda, men det løser seg nok med tiden.
Det var så mange på åpningen at det dugger på vinduene. Thi-hi!






Varelegg av lys fra Bloomingville i en vakker støvrosa farge. Hyllen er som alle de andre møblene også til salgs





Et lite miljø med et stemingsfllt bilde
av en pianospillende jente med læreren sin, en vakker konsollhylle i patinert gull, samt irrede messinglysestaker. Vi har også tatt inn de skjønne små lysene fra Bloomingville. De finnes i flere farger








Her sees en vakker vaskeservant fra den tiden vaskevannsfat, mugge og potte var et naturlig inventar på et soverom. I våre dager kan det fungere fint som et nattbord eller et vakkert stemningsmøbel på et bad om man har plass. Ved siden av kan vårt vakre badekar med ørneklør skimtes. Det er et badekar fra 1936 i hvitmalt støpjern, og selvfølgelig emaljert innvendig :o)



En del av utstillingsvinduet Selv om noen av boksene nå allerede er solgt. Tekoppene som er fra et engelsk servise har vi også
flere av sammen med passende asjetter



Her er det varer fra Figgjo flint med deler til det vakre serviset krokus, og utenfor bildet finnes også deler til blå Sissel serviset.



1 kommentar:

H elle K sa...

Hei, så koselig.. Lykke til og velkommen i nytt og brukt.. Herlig. Ha en fin dag. Kristin