torsdag 13. august 2009

Bilder fra hjemmeStilleben fra vinduskarmen på kjøkkenet. Noen telyslykter og steinfunn fra stranden... Ultrakoselig nå på kveldene hvor det er blitt mørkt ute, og det skinner så vakkert av det levende lyset.


Fra spiseplassen på kjøkkenet, med trelampekronen vi har malt hvit, og satt på prismelysmasjetter på. Elsker den...! Som brun var den jo ganske stor og klumpete, men når den ble hvit fikk den noe sart og luftig over seg. Jeg har en til salgs i butikken også (men den er uten prismer)
Denne kjøpmannsdisken er en billigutgave fra Jysk som har vært med min samboer på flyttelasset siden studenttiden i Trondheim... Den begynte som lutet furu, deretter beiset jeg den kirsebærbrun for det var sååå fint syns jeg da..., men tidene endrer seg, og så ble den hvit :o) Over henger en lyseblå tallerkenhylle med masse auksjonsfunn.

Her er fra stuen med såvidt innsyn til kjøkkenet/malerstua;o)
Alle møbler er auksjons og loppemarkedsfunn som enten er beholdt i orginal stand eller malt hvite. Noen innslag fra Åhlens vises også (fuglebur og lysslynge) kom i hus etter min "drømmekampanje" for ca 1 1/2 år siden...

Glassverandaen er jo et deilig innslag i leiligheten. Det er jo et rom ektra store deler av året. Døren kan jo stå oppe, og hele leiligheten får et luftigere preg med en gang. Jernurnene er også et auksjonsfunn fra Sverige. Kjøpt før "alle" ville ha sånne. Betalte bare 600,- for dem tilsammen, og de kommer jeg ALDRI til å kvitte meg med. Tror jeg... Ellers skimtes symaskinbordunderstellet som jeg har malt hvitt, og fått samboeren min til å lage ny bordplate til. Bordplaten er laget av gamle teakplanker som sto på hytta vår. Noe min bestefar i sin tid hadde tatt vare på. Ekstra gøy å ta dem i bruk da, synes jeg.

3 kommentarer:

Størhuset sa...

Så fint du har det, absolutt min stil. Og den lampa var helskjønn når du hadde stylet den, utrolig hva litt maling o stash gjør!!

Bouvbear sa...

Så hyggelig å finne deg i blogglandia. Vi har møttes før, her i bygda, da viste du flotte strikkede plagg du og din mor hadde laget som jeg ble helt forelsket i.
Lykke til med butikken, jeg kommer nok immom en gang for jeg er ofte hos min sønn på Fagerborg/Bislet.
Klem fra
Farmendamen

h.espe sa...

Hei Kjersti!
Så fint du har det - akkurat i min smak! Er jo helt utrolig hva litt hvitmaling gjør - lysekrona og kjøpmannsdisken ble kjempefine :o)

Ha en finfin fredagskveld, og herlig helg!

Klem fra Hildegunn