fredag 21. mai 2010

Cafè Rosenhuset

Etter markedet i Skovbo dro vi oss oppover til Humlebæk. Der det også skulle være et marked. Vi gjør som vi har gjort før når vi har vært i Danmark droppet de største motorveiene, og tar heller bilturen langs strandlinja... Denne gangen tok vi av så vi fikk kjøre fra København-Humlbæk langs strandvejen der... Her ligger det jo de største og vakreste hus i 10-millionersklassen hele veien, og man tar seg jo selv i å sitte og gape... Og hadde det ikke vært for at vi fikk rødt lys i lyskrysset i Vedbæk hadde vi nok kjørt forbi denne hyggelige cafèen også... Men nå var det nå sånn at litt mat måtte vi ha, og her såå det koslig ut, så vi stoppet.Elsker disse murhusene i alle mulige farger. Dette var rosa... Jeg synes murhusene i Danmark får så utrolig fin overflate og fargespill.

Utenfor cafèen på forsiden. Desverre går bilveien rett forbi i høyre bildekant, så ikke så idyllisk å sitte akkurat her... Men veldig koselig på bildet da.

Dette var nemlig utsikten fra bakgården der vi satt og spiste våre baguetter... Åhhh, deilig å se utover sjøen (Øresund) Blir sommerlig følelse med en gang.

Seilebåter og syriner...

Fra bakgården til cafèen vi var. Gamle potter, rosa blomster og trekasser sammen med steiner og utemøbler gir god stemning.

Mannen som har hengt med i hele dag får seg endelig en kaffe. På tide!!

Og maten smakte godt. Elsker mozzarella, pesto og tomater :o)

Sommerlig i nye sko!

Måtte en tur nedom stranden etter at vi hadde spist for å kjenne sanden mellom tærne... Og jammen smatt det ikke noen fine runde steiner og en blitt med drivved ned i lomma når husbonden snudde seg :o) Han himler nok med øynene når han oppdager at de blir med noen steiner hjem også denne gang...

Ingen kommentarer: