fredag 12. februar 2010

Nyheter fra Jeanne D'arc living

I går kom det masse flotte nyheter fra danske Jeanne D'arc living. Samme firma som gir ut de fantastiske bladene vi bare eeeelsker :o) En stund siden jeg bestillte så jeg har gått og trippet etter å få de fine nyhetene inn i butikken. Masse flotte varer i bra kvalitet, og fin finish. Veldig deilig med nyheter i butikken nå når uken nærmer seg slutten, og en deilig helg står for døren <3>

Nydelig vegghengt såpekopp i emaljert. Den er som de gode gamle som har en rist liggende oppe slik at såpen kan renne av seg og ikke bli liggende i vann og bli myk og ekkel. Nydelig beige farge med sort kanting. Tung, så det merkes av at den er av bra kvalitet. Produsert i Polen.


Nydelig toalettmappesett. Men de selges hver for seg. Det er en STOR toalettmappe, og en liten makeupmappe. Den store kan man virkelig få plass til det meste av store flasker. Deilig å det samlet!! Praktisk bærehank på lokket. Begge mappene er laget av kraftig linfarget bomullsstoff med vakre roser i grått.


Nydelig håndlagetpåskeegg til oppheng. En skjønn fjær av perlehøns er festet nederst som en søt detalj. Disse er ikke delbare, de skal bare henge til pynt på en grein eller kanskje ligge sammen med noen lys på et lysfat?? Opphenget er hampsnor. Flere ulike motiver på eggene..


Vakre sinkpotter med tall på. De er flotte til krydderplanter og andre vakre planter. Finnes i 2 størrelser. De kan brukes både inne og ute.


Metallklyper til oppheng. Finnes i tre ulike størrelser.


Flott emaljert plate til kjøkkenredskaper. Nydelig beige farge med sort kanting. Ganske tung så det kjennes at den er av bra kvalitet. Endelig kan du henge fram de gamle kjøkkenredksapene, de har jo ofte en liten hank i ene enden.Absolutt fantastiske påskeegg i tre størrelser. Ulike motiver. Jeg hadde ikke før fått lagt dem ut i butikken før de begynte å selge. Så LØØØP ÅÅÅÅ KJØØØØØP :o)


Alltid ettertraktet er disse servantfatene med mugge. Stadig i bruk på utallige hytter. De
er av fantastisk kvalitet. Nydelig beigefarge med sort kanting, og sort hank på muggen.


Endelig har disse flotte klemme kommet inn. De finnes i 2 størrelser. I patinert jern. Den minster er 11 cm høy. Den største er 20 cm høy. Fine til kort, bilder, huskelapper etcVakker duk 140x300 cm i linfarget bomull med grå roser. Du får den ettertraktede linfølelsen, men slipper unna enklere stryking siden den er av bomull. Det er en deilig bonus det...


Sittepute til benk er ikke så lett å få tak i: nå har vi kjøpt inn denne med hvit bunn og grå roser. Denne er 45x100 cm. 100% bomull.


Så har vi kjøpt inn denne deilige sittpeputen til benk også den. Den er linfarget med tynne grå striper. Også denne er i 100% bomull. Den er 50x160 cm.
Ja, dette er nyhetene ssom er flettet inn i butikken.

Gjør oppmerksom på at bildene er lånt fra leverandør, så andre ting som måtte være med på bildene er ikke å få tak i vår butikk.


De fleste varene er lagt ut i nettbutikken: http://www.nyttogshabby.mystore.no/, og ligger nå under kategorien nyheter.

GOD HELG ALLESAMMEN

Klem fra Kjersti

Ingen kommentarer: