onsdag 24. februar 2010

Inspirasjonsguiden


Vil bare informere om at vi er en av de 40 butikken som er så heldige å få være med i denne flotte inspirasjonsguiden... Et fantastisk intiativ fra Marianne og Sølvi. TAKK til dere to for en fantastisk jobb, og jeg gleder meg til å se reultatet :o) Inspirasjonsguiden er i salg hos oss fra onsdag 3. mars 2010. Legger den gjerne ut i nettbutikken også -den er jo en super guide for dere som kanskje skal på en Oslo-tur i løpet av våren, og trenger tips og idè om hvor de små "skatte" butikkene og kafèene befinner seg :o)
Her finner du bloggen til inspirasjonsguiden med mer informajson

4 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

Hei Kjersti! Så kjekt at du la att ei helsing til meg! Har vore inne hos deg før? Meiner det :) Denne guiden du viser er eit flott tiltak! Hurra for initiativtakarane!

Ha ein fin fin kveld!
Klem frå Elin :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...den blir spennende g se:)
kos deg så lenge...
håper jeg får svingt innom deg snart:)
klemmer ivei

Hespe sa...

Hei på deg Kjersti!
Så bra at du har fått snøen på plass... ;o)

Ja, jeg har meldt til Maia at jeg kommer! Koselig å kunne dra sammen:o) Jeg er ferdig på jobb sånn litt før 1600, så da kan vi finne et treffpunkt som passer deg etter den tid! Har ikke skjekket ut eksakt hvor Kolonihagen er, men det er vel "runtom" i området "vårt", så det finner vi ut av...

På lørdag drar jeg altså til København på svipptur. Gleder meg masse! Litt synd at det er søndag i københavn når jeg er der, men satser på å finne noen kjekke søndagsåpne butikker likevel (..kan jo ikke komme tomhendt hjem fra køben)... ;o) Kommer hjem mandag morgen, og da har jeg tatt meg fri - deilig!!!

Ha det supert til vi snakkes!

Goklem fra Hildegunn

Hillevi Bolander sa...

Super fin ide.....flinka folk alltså