tirsdag 2. mars 2010

Lanseringsparty av Interiørguiden 2010Har akkurat kommet hjem fra lanseringen av Inspirasjonguiden 2010. Et fantastisk koselig kveld på Kafèen Kolonihagen i Frognerveien 33. Fantastisk sted! Må oppleves!!
Glade bloggere blar igjennom guiden for første gang. Her ser vi Mayliss fra Malivas verden til venstre og Anette fra Guttemamma til høyre.
Takk for en fantastisk artig kveld. Blogger mer bilder fra kvelden senere!! Nå er det tid for å køye! God natt :O)

7 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei du....jasså du fikk lurt deg til å ta et bilde av oss;o) Koselig det da. TAkk for en super koselig kveld..hyggelig å treffe deg igjen.
Ps! Og jeg kommer innom butikken utover våren...jeg lover. Klem fra Maliva

Hespe sa...

Hei på deg vennen!
Tusen takk for kjempekoselig kveld i "kolonihagen"!!!! Skal si du var rask med å få blogget innlegg, og for et herlig bilde av Anette og May-Liss da :o)

Hi, hi - smiler enda når jeg tenker på at vi som egentlig ikke skulle være med på middagen, vi ble de siste som Maia fikk ut av døren. Sånn går det når man er i hyggelig selskap!!!

Ha en fortsatt fin uke kjære du!

Goklem og nattinatt fra meg

Stine sa...

Jeg fikk ingen ordenlige bilder av dere jeg, grr! Tusen takk for en koselig kveld!

Klemmer fra Stine =)

Guttemamma sa...

Oj,jeg ser da IKKE edru ut..:) Ler ennå jeg da..superkoselig kveld!! Takk for i går og du,har endelig fått lagt deg inn i lista mi igjen...jeg mistet så mange da jeg fikk domene...
Ha en herlig dag,solen skinner!! klemmer

Missfryd sa...

Hei Kjersti!
Takk for i går. Det var koselig å hilse på deg. Dukker opp i butikken din en dag jeg:-)
Ha en fortsatt fin uke.
Klem Ingrid

Stine sa...

Såklart! Jeg brukte denne: http://voe.blogg.no/1261340895_ukens_noe_med_voe__me.html

Kommer innom deg en dag, kanskje i morgen :) Da har jeg med meg kamera også, så kanskje jeg kan knipse noen bilder i butikken? Og så skal jeg bruke rabattkupongen min, hihi! Har nemlig sett meg ut noe!

Klemmer fra Stine

Stine sa...

Hei igjen! Holder på å se på bildene jeg tok nå :) De ble bra! Her fant jeg linken til det beslaget jeg mente: http://www.nyttogshabby.mystore.no/ds_product_info.php?cPath=53_74&products_id=726

Klemmer :)