fredag 21. mai 2010

Loppefabrikken.dk

I går var vi innom loppefabrikken som de kaller seg. Fantastisk mye fint :o) De hadde en stor gammel verkstedsbygning i murstein med buede vinduer mm. Åhhh, skulle gjerne hatt dette lokalet til min egen butikk også... Merkelig at man alltid skal drømme??
Fant en del godbiter som gjerne skulle vært med hjem. Men desverre ikke stor nok bil denne gangen... Men selvfølgelig plukket vi ut litt vi hadde plass til :o)
Eieren fortalte at hun hadde dilla på gamle hagemøbler. Jo eldre, jo bedre, og det så vi.... Herlig ikke sant?? I bakgrunnen kan det skimtes et stort sinkbadekar også..

En gammel urne.. Tenk denne med et herlig oliventre eller en stor gammeldags rosebusk...


Massevis av gamle hvitmalte kasser


Godt, og blandet....


Her kunne man finne det meste.
Gamle malte sinkbaljer med avflasset maling sammen med nyere madame blå emaljert..


Sinkbalje med avskallet turkis maling


Tok bare et bilde inne, men det var bare så utrolig mye vakkert der inne.


Her er det jeg plukket med meg... En sammenleggbar hagebenk, 4 gamle jernvinduer, 2 små smijernsbord, noen gamle blikkbokser, et gammelt blikkfat med rosemotiv, Madame blå emaljert skjeholder, en madame blå vegghengt såpekopp, en gammel pall i hvitmalt slitt smijern og en malt hvit trekasse/bryggerikasse...
Var ikke disse fantastiske??? De blir lagt ut både i nettbutikken og butikken ganske snart
I dag er det livsstilsmessen på Ledreborg sin tur, og så et marked etterpå... Mulig vi reiser hjem allerede i dag om bilen blir full. Vi får se. Deilig å ta ting litt på sparket!

3 kommentarer:

Hespe sa...

Åhhh, du er jo midt i paradis!!! Så masse flott du har fått fatt i allerede :o) Den sammenlaggbare hagbenken følte jeg sto litt mitt navn på - blir den for salg eller er det til eget bruk???

Kooso deg masse videre blant loppene i Danmark :o)

Stor klem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så masse fint du har fått med deg... de gamle vindusrammene er nydelige...

Ønsker deg en fin pinse helg..

Hespe sa...

Hoi, hoi - vet jo ikke hva du skal ha for den, men kan jeg melde inn muligheten for interesse.. ;o)

Ja Butik Sophie er en butikk etter ditt hjerte - helt klart! Titter du innom, må du hilse til den søte innehaveren Lene..:o)

Have fun!!!

Klemmers