tirsdag 11. mai 2010

Vårlige tendenser i butikken!!

Ute skinner solen, og temperaturen begynner også å minne som vår og sommer... I går kom det en høøøy pall med varer fra Bloomingville så nå har vi massevis av herlige sink og emaljerte bøtter, blomsterkasser, kurver etc til å plante i. I tillegg fikk vi et lite utvalg med herlige tunikaer i hvitt, blåmønstrete og lys ferskenfarge som matcher våre sjerf fra SoNize på en perfekt måte :o) I tillegg fikk vi en herlg vatterte denimvest.


Et lite men vårlig utvalg av tunikaer og vester samt sjal... Tunikaene finnes i str XS-S-M-L-XL og koster 559,- Denimvesten ligger på 419,- og finnes i samme str som tunikaene.

Med våren kommer også loppemarkedene, og nå har vi endelig (!) fått tak i masse flotte vegghyller og tallerkenhyller til butikken. Det er jo dette vi ønsker å tilby dere! GAmle gode skatter i ny drakt. Ahhh, herlig!!

Her er et utvalg av vegghyller. Noen har vi hatt i butikken en stund, mens andre er nyheter. Den øverste ligger på 600,- Den miderste på 800,- og den nederste som er i 2 etasjer koster 950,- Perfekt i mange av husets rom.
Tallerkenhyller er det mange som spør etter, og nå er det kommet inn 4 stykker. Endelig :o) Alle 4 er nymalte (Den ene kan bare skimtes i høyre bildekant) og kan henges rett opp på veggen! De koster fra 1000-1500,-/Stk Se også den søte lille krydderhyllen. Den er i en nydelig kremhvit/beige farge så den lot vi få være som den var! 450,- koster denne.
Her er butikkens bakvegg i dagens lys... Masse flotte varer er på plass, og som vanlig en blanding av nye og gamler i en herlig nostalgisk stil!
Velkommen innom!
Ingen kommentarer: