lørdag 9. april 2011

Nye bruktfunn er lagt ut i nettbutikken

I dag var det tid med årets første loppemarked for egen del. Det var mange å velge på her i Oslo-området, men valgte meg ut et loppemarked i nabolaget. Godt å ikke alltid kjøre mil etter mil etter mil. Fant mye fint, og det meste er lagt ut i nettbutikken, og finnes på forsiden der. Under kommer noen smakebiter:


Disse moccakoppene fra Egersund Fajanse er også populære. Vi har hatt noen en gang før, og da forsvant de fort. Så om du er interessert, så ikke drøy for lenge. Vi har funet en lyseblå, 1 mintgrønn og 1 rosa. De er laget fpå 1950-tallet, og er kjærkommende samleobjekter. 200,-/pr sett.

Bak ser vi en gammel kaffeboks fra Sverige til 250,-


Disse moccakoppene fra Figgjo flint er veldig søte og populære. De kommer i mange pastellfarger, men vi fikk nå tak i den grålilla, rosa og gule. De koster 200,- for en kopp og skål. De er veldige hyggelige til telysholdere også, et fantastisk lysskinn i gullet som er inni koppen.


Bak ser vi en blikkboks med fantastisk motiv til 250,-


Synes disse pressglassvaskene i opalinglass er utrolig vakre. De er enkle og detaljerte på samme tid. De finnes i flere høyder, men denne gangen fant jeg 4 stk med høyde 23 cm. Her er de vist med tulipaner i, men hvilke som helst blomster kan brukes. Man kan også plukke kvister ute, og odle frem blader på dem selv. Veldig koselig og vårlig. Vasene koster 100,-/stk

1 kommentar:

Mitt hvite hus sa...

Skjønne ting du har funnet..liker de mokkakoppene veldig godt..

Klemmer =))