onsdag 6. april 2011

Snart kommer det nye bøker til butikken

Denne nydelige muffins og kakeboken som nylig er oversatt til norsk er bestilt inn til butikken. Vi bestilte den med tanke på de kommende skjønne mai og junidager, med mange anledninger for kake og fest. Både konfirmasjoner, 17.mai, 1 mai, barnedåper, bursdager og bryllup... For ikke snakke om til høsten da du kan lage blåbærmuffins av egenplukkede blåbær, bringebær med flere. En vakker bok med masse herlig inspirasjon til kun 249,- en flott gaveidè også!!
Denne boken kommer til oss i løpet av kommende uke. Den lanseres i dag, og har allerede vært på God morgen Norge på TV2 med et innslag i dag. En fantastisk bok :o)Dette er boken for alle som liker sosialt samvær, å lage god mat og ha et vakkert hjem. - Bursdager, søndagsmiddag, jentefest, hageparty, babyshower- God hjemmelaget mat. Enkle oppskrifter, servert på en annerledes måte- Hjemmelagde gaver, invitasjoner, dekorasjoner, pynt og mye mer- Hygge for hus, hjem og hage- Morsomme ting å gjøre sammen med barnaMaria Hovtun kombinerer tradisjon og kjerneverdier med et moderne familieliv.Idé og konsept: Maria Hovtun og Pernille Wille VågeFoto: Stine Moen, Sølvi dos Santos og Signe Dons.

Boken koster kun 399,- Den ligger til forhåndsbestilling i nettbutikken: http://nyttogshabby.mystore.no/ds_product_info.php?products_id=2983

Ingen kommentarer: