torsdag 7. juli 2011

Gamle rammer

Har så mange hyggelige kunder i butikken, og her en dag kom en av dem innom. Hun sa hun skulle gi bort noen rammer. Vanlige 90-tallsrammer i gull og brunt. Og lurte på om jeg ville ha dem og selge dem i butikken. Jeg har lenge tenkt at jeg har hatt lyst til å prøve å få tak i noen små treprodukter, og male dem i herlieg pastellfarger. Og da hun spurte skjønte jeg at det var rammene som skulle få være prosjektet! Så jeg takket JA!!
Og dagen ettet kom hun innom med 2 kasser! Herlig! Massevis å hive seg over. Jeg har malt 7 stk av dem foreløbig..., og de henger nå for salg i butikken.

Her er rammene før jeg malte dem. De er helt ordinære trerammer. Noen i gull og noen i kirsebærbrunt. Noen med fine profiler som kommer godt til sin rett når de blir malt.

Sånn ble rammene ferdige! Jeg malte dem i rosa og lyseblått. Har lagt gavepapir inni som matcher fargen på rammene. Jeg pusset litt på rammene etter at de var ferdigmalt, slik at de fikk et litt røffere uttrykk. Da skinner litt av det brune og gullet igjennom. Hang alle opp på en smal vegg i butikken. Lekkert ikke sant??

Så ta en titt i skuffer og skap. Kanskje du har noen rammer ligende?
Kjøp en liter hvitmaling, og litt brekkfarge, og litt sandpapir. Jeg bruker kunst-akrylfarge til vannbasert og kunst-oljemaling til oljebasert maling, og blander fargene selv. Bare sørg for å blande nok så du har til 2 strøk... Man kan også blande ulike nyanser til de ulike strøkene, for et enda røffere uttrykk. Bare fantasien setter grenser!
Om du ikke orker å gå på et maleprosjekt selv, så kan du altså kjøpe dem ferdigmalt hos meg :o)
Ha en fin dag videre!
Klem

4 kommentarer:

Den Grønne Baljen sa...

Kjempelekkert ble det.... hyggelig av damen å gi de til deg...

ha en fin dag
klem Kerstin

Hespe sa...

Hei snupp!
Så heldig du har vært da, å få "kassevis" med rammer...;) Ble kjemepherlige når du fikk malt de i pasteller, og jeg er sikker på at disse får bein å gå på!

Nyt sommerdagene vennen!

Klem fra Hildegunn

HildeS. sa...

Rammer er kjekt, og dine vart supersøte i fine sukkertøyfargar:o)

JACQUELINE sa...

I Love your Blog!
And your Beagle in the Postbox, soooooo sweat!
Thank you for the amazing photos!

I am your new follower

greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/