onsdag 26. august 2009

Storproduksjon...

For en tid siden blogget jeg om grytelappene som jeg hadde tenget mønster til , og som jeg skulle sette i gang med... De har vært ferdig en stund nå, og her er de:

Er veldig fornøyd med resultatet :o)

Videre har årets produksjon av årets julestrømper satt i gang..., og har pågått en liten stund. Her er det som er laget til nå!

Denne kransen er en av mine "klassikere". Lager noen sånne vært år, og de selger bra :o) Den til høyre har et juletre og god jul i korssting. Brukt mønsterboka som er kjøpt på auksjon. Utrolig gøy når resultatet blir bra! Kommer nok til å produsere noen flere sånne her også.

En litt annderledes og ikke så "julete" julstrømpe, men veldig søt shabby chic med brodert rose i korssting. Det tar jo noen timer å sy denne rosen da, men men... Synes det er veldig gøy i allefall!

Når jeg var på messa så jeg noen liknende hjerter. Så jeg tenkte ut i mitt lille hode, og strikket et hjerte på "frihånd". Det vil si jeg strikket to hjerter, sydde dem sammen, fyllte med fyllvatt, og vasket det i maskinen på 60 grader. Så utrolig fornøyd med resultatet! Tenkte å pynte litt med perler ol, men produserer noen flere før jeg setter med ned med perler og paljetter mm.

5 kommentarer:

aase sa...

Så fine julestømper og hjertet var jo kjempefint, så søtt!!

Imponert over hva du rekker av håndarbeid altså!!


PS. sjekk bloggen min for invitasjon til bloggtreff. Hadde vært superkoselig om du kommer en tur!!

Lillian sa...

Så flink du er ... julestrømpa med korsting likte jeg best !!!
Tenker på julemesser når jeg ser tinga dine, skal du være med på Leto hallen i år ?
De har forandret dato for ente gang, men har nå landet på 21 - 22 november.Det er litt seinere enn før , så kanskje bedre salg !!! er jo lov og håpe! Ha det bra , nå skal jeg på kjerringtorget , Nesbyen, gleder meg håper det ikke blir for mye regn...Lillian

Størhuset sa...

Oj så flink du er, virkelig fine saker du har lager. Kommer de julestrømpene for salg i nettbutikken også?
Ha en fin dag!!

Anja sa...

Så fine julestrømpene ble. Du er så flink!

Hespe sa...

Da er jeg hjemme igjen, etter to herlige ferieuker på Samos. Har hatt det helt fantastisk, og dagene har gått så alt for fort. Jeg reiste fra 40 grader, og det ble litt av et sjokk å komme hjem til regn og 12 grader... :-( Forsøkte virkelig å snike med litt sol og varme i kofferten, men det funka dessverre dårlig... :o(

Nå har jeg en lang besøksrunde fremfor meg. Her hos deg var det mange innlegg å titte gjennom :o) Julestrømpene og hjertet var kjempefine, og kommer til å bli solgt unna som en vind i butikken din :o)

Ha en fin fredag, og en herlig kommende helg!

Klemmer fra Hildegunn