søndag 26. september 2010

Flere halser på gang...

Ja nå har svarene fra de ulike markedene kommet, og i år skal vi allefall delta på disse markedene:
23 og 24 oktober: Høstmesse i Vikingskipet på Hamar
Her er bilde av to halser som ble ferdigstilt i dag, og som kanskje blir å finne på et av markedene som de ikke forsvinner i butikken eller nettbutikken før den tid...
Rosa hals med grågrønn heklet blondekant. Halsen er strikket i et tykt grovt ullgarn i en nydelig rosafarge. Den har fått dekor i form av en nydelig roseknoppknapp fra Snella og Petronella som er sydd på med en heklet blomst under. Den passer veldig fint sammen klær fra NoaNoa og Cream clothing.
En mulvarpfarget hals, også denne i tykt ullgarn. Denne har fått blondekant i grågrønt, tynt alpakkagarn som står i fin kontrast til det tykke garnet. Denne har fått en litt røffere dekor i form av en stor roseformet knapp i beige med litt turkis. Knappen ser nesten ut som den er irret. Utrolig lekker. Knappen er laget av kvinner i Sør-Afrika så ved å kjøpe denne støtter man også en god sak :o) Og det LIKER VI!! :o)
Nå skal jeg ut en tur med hunden, så skal jeg pynte videre --->enda flere halser som venter på pynt!!

2 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Hei

Tuuusen takk for at du tittet innom. Trodde ingen ville huske meg jeg. men for en hyggelig overaskelse det var..

Så nydelige ting du viser her. Har masse jeg har gått glipp av, så blir mye å studere på fremover..

VArm klem til deg

Stine sa...

Hihi, måtte bare slenge inn et lite "haha" her til deg! Kommenterte akkurat inne hos Heidi-Anitha uten å ha lest gjennom kommentarene, og da jeg bladde meg gjennom etterpå, så jeg at vi hadde brukt så og si de samme ordene. "Poppe opp i rollen"- stilig uttrykk det!

Sen klem fra Stine som smiler litt ;)