tirsdag 14. september 2010

Høsten = NYHETER!

Høsten er en tid der det kommer nyheter hele tiden, og det bare bugner av lekre nyheter. Vi har fått nyheter fra SoNize med sko, vesker og skjerf... Cream clothing med kjoler, skjorter, tights og underkjoler, Lisbeth Dahl med diverse interiør, og en ny pakke som forlot deres lager i dag. Bloomingville har også kommet med en varelevering på interiør. I denne leveringen var det mest påfyll av bestselgere, men skjerfet i lin på bildet under er en av høstnyhetene :o)

Et nydelig skjerf i 100% bomull. Det er lys gråblått i bunnfargen med broderier i marineblått, og naturhvit heklet dekor. Det har litt batikkeffekt i bunnfargen. Den er lysest midt på, og mørkeremot hver kant. Langs kantene er det dekorert med små pomponger. SoNize
Skjerfet er 43 cm bredt og 190 cm langt.
299,-
Her finner du skjerfet i nettbutikken


Nydelig naturhvitt skjerf i 100% lin. Dette er virkelig skjerfet som passer til ALT sommer som vinter. Du kan bruke det som skjerf, men også som sjal om du ønsker noe lett som kan lune over skuldrene.
Eneste detaljen er frynser nederst på kortendene. Skjerfet er 54 cm bredt, og 180 cm langt.
Håndvask anbefales. Fra Bloomingville.
199,-

her finner du det i nettbutikken


En tøff bolerovest med stor krage. Den er strikket i perlestrikk, noe som blir ekstra effektfullt med tykke pinner og tykt garn. 100% ull. Mykt og godt garn som ikke klør. Denne vesten er strikket i str L, og totallengde på den er 38 cm. En vest som er veldig fin å bruke over vide tunikaer ol både for ekstra varme utover høst og vinter, og som prikken over i'en til et antrekk.
Håndvask. Vesten er håndstrikket, noe som begrenser opplaget. Produsert av Nytt & shabby
599.-

Her finner du den i nettbutikken
En nydelig skjorte i 100% bomull. Lekker til skjørt, jeans og andre bukser. Armene er 3/4 lange, og har dekorstrikk som gjør at de føyer armene veldig pent. Det er trukne knapper, og du kan se hempedetaljen ved lukkingen på et av bildene. Stoffet er svakt i stripete i 2 marineblå farger og det er små prikker av tråd som mønstereffekt. Den rynkete effekten oppnås hvis plagget tørker knyttet sammen (følger med anvisning på hvordan det kan gjøres) Cream clothing
Finnes i str 36-->44
399,-

Her finner du den i nettbutikken

En nydelig skjorte i 100% bomull. Lekker til skjørt, jeans og andre bukser. Armene er 3/4 lange, og har dekorstrikk som gjør at de føyer armene veldig pent. Det er trukne knapper, og du kan se hempedetaljen ved lukkingen på et av bildene. Stoffet er svakt i stripete i 2 beige farger og det er små prikker av tråd som mønstereffekt. Den rynkete effekten oppnås hvis plagget tørker knyttet sammen (følger med anvisning på hvordan det kan gjøres) Cream clothing
Finnes i str 36-->44
399,-

Her finner du den i nettbutikken
En nydelig høstkjole med flott snitt fra Cream clothing. Kjolen er i 100 % bomull. Denne kjolen har emireliv, og former seg fint etter kroppen. I overdelen er det sydd inn strikk slik at den er tøylig. Den har rund utringning som er pyntet med blomster i samme stoff som resten av kjolen. Det er påsydd et underskjørt i kjolen, men som det ønskes en blondekant nederst kan man legge til en underkjole under slik jeg har gjort på bildet.
Kjolen sitter meget pent på. Nederst på ermene er det strikk. Cream clothing
Finnes i str 36-44
699,-

Her finner du den i nettbutikken


En nydelig høstkjole med flott snitt fra Cream clothing. Kjolen er i 100 % bomull. Denne kjolen har empireliv, og former seg fint etter kroppen. I overdelen er det sydd inn strikk slik at den er tøylig. Den har rund utringning som er pyntet med blomster i samme stoff som resten av kjolen. Det er påsydd et underskjørt i kjolen, men som det ønskes en blondekant nederst kan man legge til en underkjole under slik jeg har gjort på bildet.
Kjolen sitter meget pent på. Nederst på ermene er det strikk.Cream clothing
Finnes i str 36-44
699.-
Her finner du den i nettbutikken.

1 kommentar:

Hespe sa...

Hei på deg snuppa!
Så masse flott tøy og skjerf du har fått inn i butikken - tror absolutt jeg snart må ta turen oppom deg og titte litt snart.. :o)

Ha en fortsatt fin uke vennen!

Klem fra Hildegunn