søndag 19. september 2010

Loppisfunn som er lagt ut i nettbutikken...


I denne collagen har vi velkomstdrinken og desserten i matchende blanding...
Herlig porselen med oldemors roser.... Både asjetter og kopper med skåler. Disse klassiske rosene ble brukt av rekke av Europas porselensfabrikker fra 1900-tallet og på første halvdel av århundret.
For ikke å snakke om de nydelige bøhmiske champagneglassene. Det som kjennetegner Bøhmisk krystall er at det er overfangsglass med gjennomslipt dekor, gjerne med rødt eller brunt overfang ( det ytterste laget glass) På glassene jeg har fått tak i og lagt ut er overfanget bringebærrødt.

De blå toner.... En herlig blanding av jadegrønn ildfast bolle fra USA, et herlig vintage lite serveringsbrett med undulater. En bolle i opalinglass metallkant og hank. Den er tonet fra hvitt til turkis med vakre håndmalte liljer på... Og herlige engelske blå moccakopper.


En herlig miks i rosa toner... Gamle rammer i ulike størrelser, en søt rosa vase med håndmalt gulldekor, sorte kakebokser med rosemønster på lokket, en gammel pressglassvase, moccakopper fra PP og et vakkert ostefat fra Egersund fajansefabrikk...

Besøk gjerne nettbutikken : www.nyttogshabby.mystore.no
Velkommen :o)

Ingen kommentarer: