mandag 22. november 2010

Litt juleinspirasjon fra Jeanne darc living sitt julemagasin


Forsiden av årets julemagasin fra Jeanne D'arc living. Ini er det masse herlig inspirasjon og nydelige bilder. Bare se videre nedover i innlegget :o)


Lag bordkort av store pepperkakehjerter pyntet med melis. Du kan enten bruke bilder av gjesten som du redigerer i Photoscape eller annet fotoredigeringsprogram som har "antikk"effekt som applikasjon, og legge et bilde av gjesten på den plassen som han eller hun skal sitte... eller så kan du printe ut vintage bilder fra nettet som man legger på som dekor.

Utradisjonelt julepapir er utrolig gøy. Avispapir, notepapir eller noen sider fra en gammel bok sammen med hampbånd, stoffrester, aluminiumsfolie, tyll mm.
Lekkert med ruteeffekten på gulvet når det var så duse farger... Hvitt og grått -elsker det.
Rent og lekkert med de lyse fargene og det vinterlige lyset i rommet
Ja, jeg ØNSKER med en kakkelovn, men ikke i en OBOS leilighet med 240 under taket :o( Drømmen må jo være et rom som dette, og ha tid til å nyyyyyte det!
Jeg er kanskje en av de få som ELSKER vinteren! Synes det er så koselig når det er hvitt ute og snøen knaser når man tråkker i den. Hvitrimede trær og klar blå himmel.
Et rom med en nesten sakral stemning. Tenk så deilig å kunne ha et kjellerlokale som man kan pynte sånn som dette... Kanskje ikke ha noe som helst der til vanlig, og så bare sette inne akkurat de møblene og den pynten man ønsker for den ene kvelden!!
For mer inspirasjon se Jeanne D'arc living sitt julemagasin.

2 kommentarer:

Guttemamma sa...

herlige bilder!! Bladet er kjøpt inn,men ikke rukket å se i det...
elsker vinteren jeg også, i skrivende stund er to stk sønner ute i skisporet...
klem♥

Mitt hvite hus sa...

Ja magasinet bugnet av flotte og inspirerende bilder..

ha en fin fin dga..

Klemmer