fredag 19. november 2010

Møt oss på messe på LIllestrøm

I helgen har vi stand på Hjem og hobbymessa på Lillestrøm. Vi har med et utvalg fra butikken vår, og håper varene vi har valgt vil falle i messedeltagernes smak.

Du finner oss på stand D08-15 i hall D. Knipset noen bilder i går kveld -standen er ikke 100%klar så se bort fra at det ikke er helt velfyllt i hyllene :O)
Besøk gjerne http://www.messe.no/ for mer inforamsjon.
Messen er åpen for publikum fredag-søndag.
Håper vi sees!
Herlige røde detaljer sammen med masse hvitt, gammel komplett krydderhylle fra 50tallet med sinkskuffer er en tøff detalj. Se også delene til det russiske teserviset hvitt med en rødoransje stripe med hvite prikker. Har også med matbokser fra Blafre, gamle kjøkkenhåndklær med rødt monogram... Kommoden på bildet er en gammel dragkiste. en flott kommode for en litt større rom.
Egenproduksjon av halser og ponchoer sammen med et utvalg av vesker fra SoNize!
Massevis av fine julegavetips!
Håper vi sees

4 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Wow så fin standen ser ut...så synd jeg ikke får sett den da:)
klemklem

Hespe sa...

Dette ser veldig bra ut Kjersti - håper dere får solgt massevis...:o) Kose deg masse på messen, og ha en riktig flotters helg!

Stor klem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Ser veldig koselig ut..

ønsker dere masse lykke til Kjersti.

god helg

klemmer =))

Anonym sa...

Hei! jeg er kjempe interresert i den hylla med 6 sink skuffer i. innlegget er jo gammelt. men lurte på leverandøren.? ellr om dere tilfeldigvis fortsatt skule ha en, eller en lignende?

mvh Monica