søndag 26. juli 2009

Endelig er gangen ferdigstilt... Nesten...Det er en stund siden gangen vår ble pusset opp... Det var vel lille julaften for 1 1/2 går siden vi sto og tapetserte som "gale" for å bli ferdige til jul... Så sto det sånn en stund.. Så kom jeg over en bra løsning i det svenske bladet "Lantliv", som vi lett kunne adoptere, og dermed få utnyttet plassen bak døren. Det er bare 30 cm fra dørkarmen til bakveggen, altså ikke et egnet sted for en skyvedørsgarderobe eller likende... Vi kjøpte lange hobbyplater, malte de hvite, og festet de til bakveggen med en list, og støttet dem opp i fremkant med hylleknekter fra Indiska. Vi satte en oppe og en nede. Den der nede har vi som en skohylle, og den der oppe blir brukt til oppbevaring, og "pynt"... I går kom altså knaggene på plass....Omsider. Det tok oss lang tid å finne dem, og så tok det oss lang tid å få tiltak til å gjennomføre. Men nå er de der. I LOVE IT!!Speilet vi har i gangen ble reddet fra kompriamatorbilen... Noen hadde satt ut et mørkebrunt speil (samme stil som Italian House) Ikke min stil egentlig, men som hvitt: PERFEKT!! På denne veggen har vi lagt en tapet med blått toile-de-jouy mønster. Er svak for dette blå jeg da...

Dette speilet er også et loppisfunn. 10,- ga jeg for det. Det henger alene på en liten vegg i gangen. Telyset skinner så vakkert i speilet når det er tent.

Her er noe jeg nesten alltid byr på auksjoner... Gamle bryggerikasser. Har en plan om å male dem alle hvite en dag slik at det blir helhetlig der oppe på hylla... Jeg liker godt det vakre patinerte treet også, men de er så ulike, og siden jeg sitter og ser på dette når jeg sitter i stua kommer jeg sikkert alltid til å henge meg opp i det også...
Men enn så lenge gleder jeg meg over å ha fått knagger til å kunne henge fra seg klærne og veska i gangen! JIPPI!!

6 kommentarer:

hjemme hos oss sa...

WOW!!!!!
Ble helt misunnelig jeg. Har gangen som et prosjekt på lista, den blir liksom ALDRI helt praktisk her i huset. Elsker løsningen og knaggene!

Størhuset sa...

Det ble kjempefint, smart ide.
Skal betale for varene etterpå.

Sanna sa...

Hei ! Kjeder du deg i sommerkulden så stikk innom bloggen min og vær med i trekningen av søte engletags som jeg gir bort. Alt du behøver gjøre er å legge igjen en hilsen hos meg ;o)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Takk for hyggelig melding:-)
Så fin gangen deres ble,-lekker tapet!

Ha en fin uke*s*

Landliv sa...

Går litt tregt med gangen hos meg kan man si - deilig når det løsner og det blir som man har tenkt seg!

Størhuset sa...

Du er en engel:0) Gleder meg til pakka kommer,kommer nok bilder på bloggen. Den lampa er kjøpt på Sprell.no, kjempesøt. Ha en fin uke!