fredag 24. juli 2009

"NY" butikk...
Samboeren min dro på auksjon i Sverige i går ettermiddag. Vi hadde vært inne og kikket på bilder på nettet, så jeg hadde skrevet en skikkelig smørbrødliste til ham med hva jeg ville han skulle by på... Jammen kom han ikke hjem med massevis av godbiter.
Og deriblandt var det to kjøkkensittebenker...
Love it når butikken kan endre uttrykk på et blunk. Et par timers jobb, så var vi i boks :o) Her er den ene sofaen. Den er lys gammelturkis med søte småblomster malt på ryggen. God oppbevaringsplass inni. Og til og med mulighet for å dra ut bunnen slik at den kan brukes som en gjesteseng. Tre ting i en -er det mulig da?
Og her er den andre kjøkkensittebenken som er i en lysgrå farge. Litt slitt her og der, men det er jo litt av sjarmen når man kjøper gammelt :-) På disse bildene kommer også en del av nyhetene fra Jeanne D'arc living frem. En del av disse produktene kommer i neste utgave av bladet deres, Har også endelig fått frem sitteputene i benkestørrelse. De er 50x160 cm. Lingrå bunn med koksgrått rosemønster. Kjempefine!!

1 kommentar:

Størhuset sa...

ojoj så masse lekkert, har du de sitteputene i nettbutikken? Har en slagbenk jeg gjerne skulle hatt slike på. Har du forresten piketitter i butikken?
Ha en god helg:0)