onsdag 1. juli 2009

Hei og hopp!!

Merker at det blir så som så med bloggingen nå i dette fine været. Må ta meg sammen!! Men været er jo så deilig så man vil jo bare nyte lange, milde sommerkvelder ute i det fri. Dagene går med til jobbing i butikken, men ettermiddagene og kveldene nytes på hytta på Lindøya. Så fort jeg kommer fra jobb hopper jeg til sjøs for å avkjøle varm kropp!! Deretter er det full avslapning. Og det er så deilig!!! Her er noen sommerlige bilder fra meg:

Her er hytta vår, og noen av nabohyttene!


Innhøsting av jordbær fra egene planter. Hver en skråning er benyttet til blomster og annet. Og jordbærplanter har blitt plantet på egnet sted. Visste ikke at det kjentes som en sånn luksus og plukke fra egne planter <3

Utsikten ut mot Nesodden

Lindøya fyr i forgrunnen, og Heggholmen fyr på Gressholmen i bakgrunnen tidlig søndag morgen. Knapt en krusning på sjøen, og helt stille. Deilig morgenstund er gull i grunn ;o) Pappa hadde så lyst til å prøve fiskelykken, og siden han fremdeles humper rundt på krykker ble jeg med ham. Og fikk tatt litt stemningsfulle bilder "på kjøpet"

Mammas ceriserosa peoner står nå i full blomst. De er helt fantastiske :o) Lukter deilig, og lyser opp langs hellegangen


1 kommentar:

aase sa...

Så heldig dere er som har hytte!! Det så jo bare helt fantastisk ut der!!! Her nytes hver kveld, det skjønner jeg godt!! Hos oss i butikken koker det om dagen, tømmerhus nå er vaaaaarmt!! Idag startet delvis min ferie og det er deilig!!