mandag 18. oktober 2010

Bilder fra et ferdiginnredet soverom..


Ja etter tre helgers jobbing på soverommet (innimellom loppemarkeder mm) fikk vi denne helgen endelig innredet og ferdigstilt soverommet på hytta. Og vi ble sååå fornøyde. Vi benyttet bare ting vi hadde allerede. Vi har enten brukt ting som de har vært -eller malt... Hunden vår, Embla er veldig fornøyd med at den gamle sofaen vår er her oppe. Hun er nemlig IKKE fornøyd med å ha mistet godplassen sin.

Hundebildet på veggen fikk jeg kjøpt for en tier. Det hadde en stor ramme (som jeg i dag angrer på at jeg ikke tok med) Hyllen er funnet i en container, og malt hvit. Oppå hyllen står en gammel, rusten kaffekvern, en gammel skuff med rom (som jeg må finne noe fint å sette i) Koselig med litt mørkere detaljer til det hvite. Puten i sofaen er selvstrikket, og pyntet med treknapper.

Har desverre ikke noe førbilde av denne vegglysestaken, men den var i balnk messing. Jeg fant frem hvit spraymaling, og lot den få noen lag med hvitt. Synes den ble finere nå! Detaljene kommer også bedre frem når ting er hvitt.

Nok en overlevning i messing fra 90-tallet fikk noen lag med hvit spraylakk, og får dermed lov å være med noen år til.
Synes dette skiltet var koselig å henge over sengen. Det selger jeg i butikken min til 119,-
Denne kule lampen fikk vi tak i på et loppis for et par uker siden. Den kostet oss bare 50,- Pappa må trå til for å få hengt den op og koblet den til... Men tror den skal bli kul i dette rommet hvor så mye går i hvitt, grått og grønt.
Vi hadde en lang knaggrekke i furu. Den beiset jeg med interiørbeis i fargen DRIVVED. Klinte godt på, og strøyk av det overskytende. Synes resultatet ble kult. Alltid kjekt med knaggrekke bak en dør. Jakken har jeg strikket selv ofr noen år tilbake. God å ha på seg når det er litt kaldt over ryggen Ellers er den jo en fin dekorasjon når den ikke er i bruk
Nærbilde av en kleshenger fra en av Oslo's gamle damebutikker. Synes det var koselig å ta vare på et stykke hverdagshistorie. Samtidig ser du nærbilde av knaggrekken. Om man vil ha den gråere kan man ta enda flere strøk med beisen.
Må du virkelig ha bilde av dette også. Svaret er JA, det må jeg :o)
Over døren, og bortover hele resten av denne veggen festet vi hyller til oppbevaring. Kjekt å ha kurver eller bokser til klær. Vi kjøpte furuhyller på IKEA, og malte dem hvite. Hylleknektene i malt smijern er fra butikken min Nytt & shabby
Så nå gjelder det å finne en ledig helg hvor vi kan reise opp og bare slappe av, og nyyyyte vårt nye fine rom :o)

3 kommentarer:

aase sa...

Så flott rommet deres ble!! Der kan dere virkelig nyte en frihelg ja!! Frihelg....hva er det forresten.......sees til hengen...langt fra fri!!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ser bare kjempebra ut dette Kjersti...må kjøpe medg drivedbeis jeg og...trenger det!!!!!:
kos deg..skulle vært innom deg og hatt siste Jean D ....
eddaKlemmer

Mitt hvite hus sa...

så fint da... herlige bilder likte så godt det med vovven i sofaen og bilde på veggen...

klemmer =)