torsdag 21. oktober 2010

Høstmesse i Vikingskipet på Hamar

Vår- og Høstmarked i Vikingskipet er et "mekka" for alle som er opptatt av antikviteter, samlerobjekter og interiør. Her samles over 300 utstillere, og disse speiler en unik bredde - helt fra de som rydder loft og kjeller for å være med som utstiller til de helt proffe forhandlerne. Markedet har inntil 10 000 besøkende i løpet av en helg.

Lørdag 23. og søndag 24. oktober er det antikk-, brukt- og samlermarked i Vikingskipet. Publikum tilbys gratis foredrag ved en av landets mest etterspurte trendanalytikere, Lisbeth Larsen.

Lisbeth Larsen ligger litt i forkant av folk flest, og arbeider aktivt med å fange opp og analysere nye trender og signaler. Hun har en humoristisk vinkling når hun snakker om hvordan trender og moter virker inn på enkeltmennesker og på samfunnet forøvrig. Gå ikke glipp av dette foredraget!

To foredrag: Lørdag kl 12.00 og kl 14.00 i Auditoriet i Vikingskipet.

Foredraget varer ca. 1 time. Det er plass til 200 personer i Auditoriet, så her gjelder prinsippet "førstemann til mølla".

Bilder er lånt fra www.hoa.no

Håper vi sees. Dere finner oss på stand nr C25

1 kommentar:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann..
ja takk for i går...det var en go prat:):)det er hyggelig når en finner sine likesinnet som er like begeistret som en selv...sånn at vi kan snakke litt fagspråk he he he
Send meg en mail på Facebook når Hildegunn har vært innom i dag...
ha en vakker dag..her må vi ut og gjøre innkjøp til middagsgjest:)
klem klem