onsdag 22. desember 2010

Fra shabby til chic bruktbutikk


I morgen kveld skal jeg ta meg en pause fra kjas og mas i førjulsstria, og få med meg programmet fra Shabby til chic bruktbutikk. Tipper det er mange A-ha opplevelser som kan dukke opp i løpet av det programmet. Gleder meg veldig til å se... Noen som har sett de som har gått tidligere??

Her er programomtalen som ligger ute på www.fem.no
Glemte skattekister
15.12.10
Premiere: Mary forsøker å få bruktsjappene til å handle mindre om møllkuler og mer om skjulte perler i Fra shabby til chic bruktbutik.


Mange bruktbutikker er blitt rene dumpingsteder for skitne truser, møllspiste gensere og defekt husgeråd. Faktisk er mer enn 70 prosent av det som blir gitt til bruktbutikkene av en så dårlig kvalitet, at det ikke er salgbart. Forretningene ender dermed opp med å bruke store summer bare for å bli kvitt skrotet.
Vil øke profitten
Derfor er butikkterapeut Mary Portas nå tilbake - denne gangen fordi hun mener bruktbutikken fortjener et mer prestisjefylt rykte, og at det er på tide å vekke til live dens potensial som ekte utfordrer i handlegaten. Mary går inn i rollen som innehaver for å øke lønnsomheten, og forsøker i kveldens premiereepisode av Fra shabby til chic bruktbutikk å appellere til Orpingtons barmhjertighet.
Reddet Harvey Nichols
Etter å ha introdusert seg overfor den frivillige staben - flere av dem pensjonister med mer enn 30 års fartstid bak disken - forsøker Mary, som snudde Harvey Nichols til en suksesshistorie - å overbevise om at heving av pris og standard på varene er løsningen. Men selv en dame som Mary Portas, som tidligere har reddet mang en liten motebutikk i kampen mot de store kjedene, møter utfordringer i Orpington. Vil innsatsen hennes fungere? Det er det bare en måte å finne ut av på...
Se Fra shabby til chic bruktbutikk hver onsdag klokken 21.30 på FEM.

Æ GLEDE MÆ!!