onsdag 29. desember 2010

Oppbevaringsbokser

Nytt år står snart på trappene, og mange har sikkert et forsett om å bli mer velorganiserte på nyåret... Nytt år, ny start osv... Jeg har også et ønske om å bli mer velorganisert..., og sikkert min samboer med meg... Jeg roter og roter, og han rydder og rydder...
Jeg har masse knapper som ligger her og der, og jeg er fullstendig uten oversikt over hva jeg har, hvilke farger som er hvor osv. Nå skal jeg ta tak i det, og sortere på farge, og la hver farge få sin boks.

Jeg bruker gamle emballasjebokser som pringlesbokser, valnøttbøkser, kaffebokser, dipbokser m.fler. (Jeg kan med andre ord ikke gå på et forsett om ikke å spise pringles med det første) Ikke så spennende slik de fremstår på dette bildet... Men se her:Grelle bokser i ny innpakning... Jeg har brukt papir jeg har hatt liggende. Her kan du jo bruke nær sagt hva som helst. Avispapir, scrappepapir, innpakningspapir, sider fra magasiner mm, og pynte med blonder, fjær, frimerker, scrappepapir. bånd...
Jeg har brukt scrappepapir, baksiden av reklamepostkort fra NOA NOA fra et par år tilbake (Den som sparer den har...) Et papir med vakker gammel skrift som muligens har fulgt med et magasin en gang i tiden, frimerke kjøpt inn på Ebay.
Jeg har brukt roll-on lim som gjør det enkelt å feste papiret til boksen. Jeg tenkte å kle boksen med papir som matcher innholdet. Litt brunt på den med brune knapper, litt sort på den med sorte knapper osv. Sammen kan de gjøre et fint stilleben i forbindelse med hobbyrommet.
Nå må jeg prøve å få tak i noen mini-pringles bokser... :O)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig!!! Visste det var en grunn til at jeg sparte på kakao og pringles boksene :) Takk for tipset, og for fornøyelig lesing ellers på bloggen :)

Klem fra Nina

Guttemamma sa...

Lover bra dette her da, de ble kjempefine!!
Innom for å ønske deg et godt nytt år og takke for koselige treff og blogging i året som har gått!!
Klem♥

Hespe sa...

Kjempeherlige bokser du har dekorert, og supert til oppbevaring!!

★˛˚˛*˛°★SNART 2011!!!★* 。*★* ˛

Tusen takk gode du, for all den inspirasjonen og gleden du har bragt inn i blogglandia i år - gleder meg utrolig til å følge deg videre i det nye året!!!

Ønsker deg en flott nyttårsfeiring, og så sees vi i 2011 :o)

Stor klem fra Hildegunn

Anonym sa...

I wish you a happy new year
Hugs Tanja

Elin med Draumesidene sa...

Herleg løysing på problemet! Lekkert! Ynskjer deg alt godt i året som kjem, og takk for alt godt du har skrevet til meg i det gamle!

Største klemmen frå meg!
Elin

emblas-kanel sa...

For en kjempeflott idé. De boksene ble veldig fine når de ble "tapetsert" med fint papir.
Den søte engelen jeg kjøpte hos dere til jul skal få være helårsengel her i huset. Den var helt nydelig - og så utrolig bitteliten! Men jeg skal lage et stilleben hvor den kommer helt til sin rett.
Klem fra Eva

Grafisk Designer sa...

Så utrolig kreativt! Håper det er ok at jeg deler ideen med andre, selvfølgelig med henvisning til din blogg! :)