mandag 27. desember 2010

Nye vintage funn...

Flere vintagefunn er nå i ferd med å finne sin vei til nettbutikken... Jeg hadde butikken stengt i dag, og benyttet et par timer her hjemme til å ta en del bilder. Noen av dem deler jeg med dere nå... Varene legges ut fortløpende i nettbutikken.

Holder til kort/bilder etc. Opprinnelig ble disse brukt til å holde oase i blomsteroppsatser men fungerer også fint til å sette et koselig bilde eller kort i, eller kanskje en huskelapp?? Den søte lysestaken har vi fåt tak i to av, så man kan ha dem som et sett. De er ikke stemplet, men de pusses med sølvpuss.


2 gamle kakeformer med herlig patina. Man kan bruke dem til å lage juletrepynt av sammen med prismer, perler etc eller bare bruke dem som vakker pynt på kjøkkenet

Her sees begge de vakre lysestakene i sølvfarget metall- Det enkleste er å skru dem fra hverandre når de skal pusses.

Vakker sølvlysestake, ja dette er faktisk en SØLV lysestake. Merket 830S. Nydelig patina. Noen småbulker her og der, særlig langs kanten nede, men absolutt en vakker gjenstand.

En vakker sølvplettlysestake med massevis av detaljer. Nydelig å ha på et dekket bord eller i et stilleben
Et vakkert vintage speil med tinnramme. Her er selve rammen mer utsmykket, og også denne har en vakkert ornamentutsmykning i toppen. Speilet er ca 40x50 cm.
Nærbilde av utsmykningen. Disse speilene ble produsert melom ca 1930 og 1950.
Et søtt sausenebb i sølvplett har fått jobben som potteskjuler. Jeg har satt en vakker hvit svibel oppi, og lagt lekre lerkekongler rundt. Synes det er en herlig kontrast mellom det kalde sølvet, de varme jordnære konglene, den avkre hvite blomsten sammen med de grønne bladene.
¨
Et vakkert vintage tinnspeil med vakre svaner som utsmykning i toppen. Rammen er ellers helt enkel. Speilet er ca 30x50 cm
Nærbilde av svanene som utgjør utsmykningen i toppen på speilet. Disse speilene ble produsert mellom ca 1930 og 1950.

1 kommentar:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nydelige ting du viser.....
kos dere og vel unt en fridag:)
juleklem