onsdag 22. desember 2010

Pulsvanter...

Jeg strikker mye, og får også hjelp av moren min..., fordi det selger så bra i butikken. Klarer jo ikke strikke opp noe lager på egenhånd... :o) Vi strikker halser og luer i 100 % ull som har vært en hit i høst, og også på julemarkedene... Har hatt spørsmål etter pulsvanter også -i ULL! Mange av leverandørene leverer kun i akrylblandinger, og dette er jo ikke spesielt varmt i kulden.
Så da satte jeg meg ned og strikket noen par...
Strikket først et par blå, de ble liggende i kun 3 dager før de ble pakket inn i en julegave (de er på bildet over), så en rosa med brune kanter, de lå ute i ca 4 timer...(!) Rakk ikke engang ta bilder...
Kommer nok noe lignende tilbake over på nyåret, men prøver å ikke lage for mange identiske. Liker å variere litt for at hvert enkelt par skal ha noe spesielt over seg.

Nå har jeg laget et par naturhvite med linfargede kanter, og en heklet linfarget blomst med perle i midten.

og mamma strikket et par naturhvite som jeg heklet gammelrosa kanter på. Skikkelig samarbeidprosjekt... :o) Disse er det ikke hull til tommelen på som det er på de andre, men varmer godt over håndbaken og håndleddet.
Pulsvantene strikkes i 100% merinoull som kjennes ut som bomull, men varmer som deilig ull. Kantene på disse er heklet i tynn alpakkaull.
Prisen på pulsvarmerne er 250,- pr par.

3 kommentarer:

perler på en snor sa...

Helt nydelige pulsvarmere altså!!:)
Riktiggod ul:)

perler på en snor sa...

Jeg mente selvfølgelig riktig god jul!!

Mitt hvite hus sa...

Så nydelige pulsvanter...

disse blir nok gode og varme nå..

ønsker deg en riktig God og fredfull julehelg

Klemmer =))