lørdag 8. januar 2011

Jeanne D'arc living magasin nr 1 er kommet til butikken!

Jeg er av dem som ser frem til hver eneste utgave av Jeanne D'arc living med glede. Det er så mye vakkert i deres magasiner. Mange synes det er mye likt, og ja det er det, men den tiden man blar i dette bladet er fyllt med harmoni og ro. Og ideène man får kan man "oversette" inn i sin egen verden. Enten ved å legge til farger -pasteller eller sterke, andre former eller videreutvikle en idè man får. Det er altså mange måter å bruke et magasin på.

Dette er forsiden denne gangen. En lys harmonisk side som gjenspeiler det vi alle ønsket vi hadde mer av i denne tiden: LYSET!!

Denne tøffe stolen er fra reportasjen: Fransk vintage-stil på Fredriksberg. En reportasje fra et hjem som spiller på kontraser mellom sort og hvitt. Og Gitte som bor her elsker å innrede med skinn, pels, strikk og gevirer!

Denne gangen er temaet "arbeidplassen". Og de viser en rekke eksempler på hvordan man kan innrede en vakker og gjennomført arbeidplass, om hvordan man kan lage en abeidplass i et skap, et krativt syrom m mer.

Dette bildet er fra en retro leilighet som er ganske utypisk Jeanne d'arc living, men som kanskje sier litt om hvor vi er på vei. Mange insustrielle effekter. Og sengegavelen er som dere ser 2 dører!!

Dette bildet er fra Vivianns hjem -en av Jeanne D'arc living-damene" Et inspirerende hjem med masse herlige detaljer. Og sitatet som stor nederst i dette inlegget har hun blåst opp i stort, og skrevet på veggen! NICE :O)

De har vært å besøkt et hjem som tidligere har vært en gammel skole. De har tatt vare på en del detaljer fra skoletiden, men også gjort det til et herlig hjem i landlig stil.

Stemning med levende lys... I syltetøyglass pyntet med bånd, knapper, emaljerte skilt, servietter mm. Herlige stemning i bildene.

Sitat fra månedens leder:
"Ta større sjanser -enn andre mener er sikkert
Engasjer deg mer - enn andre mener er klokt
Drøm mer -enn andre mener er praktisk
Forvent mer -enn andre tror er mulig"
Claud Thomas Bissell

Vil med dette ønske alle lesere av bloggen: GOD HELG!

3 kommentarer:

Hespe sa...

Hei vennen!
Så koselig å hilse på deg i går!! Håper det ble en flott kveld sammen med venner i går OG gratulerer så mye til bursdagsbarnet i dag!!!

Så enig med deg angående magasinet - mange måter å bruke" det på! Om mye kan være likt, så nyter iallfall jeg hver stund jeg har med dette magasinet i hendene - en flott inspirasjonskilde!

Her hos meg går alt litt sakte i dag - fortsatt rennende nese og hodet er en tanke tungt. Prøver jo å få gjort noe, men det tar sin tid ja...;o)

Ha en fortsatt herlig helg!

Mange klemmer fra Hildegunn

Susanne sa...

Flott innlegg, Kjersti! Sitatet traff meg midt i hjertet :O)

Klem Susanne

Maliva`s verden sa...

Ops....de ordene der kunne ikke passet meg bedre. Kan jeg få kopiere de?
Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg....ja det er et sted jeg virkelig kan anbefale. En av grunnene er at det er så korte avstander til de små koselige landsbyene rundt omkring..men også til de større byen hvor vår favoritt er Aix en Provence...og jeg lover der hadde du likt deg. Dere kan jo ta det som en foretningsreise ikke sant..hi-hi. En dag kommer da jeg skal arrangere bloggtreff der nede....maliva dreams forts. Ha en toppen helg.