onsdag 19. januar 2011

Ukens miks!

Ukens antrekk er en spennende blanding av rosa, sort og hvitt... en kjole som man enten elsker eller hater i og med at den er litt spesiell i fargesammensettingen. Kjolen har myk bomullsoverdel med vaffelsøm som gjør at den sitter veldig fint og ettersittende. Livet går rett under bysten, og skjørtet er i et stivere bomullsstoff. Dette er sort med rosa prikker. Nederst på skjørtet er det naturhvite blonder som gjør at det ser ut som du har underkjole under.
Har 2 par sko som passer fint til. Det ene paret er sort med hvite kanter og sløyfe. Disse er ganske stramme i stilen, og strammer opp antrekket litt. De andre er rosa partysko med blomster som understreker den søte stilen. Vesken er en sprek rosa pompadur veske.
Jeg har strikket og pyntet en hals slik at den passer kjolen. Siden kjolen har rund hals og er litt utringet så kan det være godt å ha noe i halsen om man skal bruke kjolen på dagtid. Denne halsen er også lekker om man har et helsort antrekk som man vil freshe opp!

Sånn ser kjolen ut på. Synes det var greit å vise siden den er så mye finere på enn man skulle tro når man bare ser kjolen.
Denne modellen har brukt et naturhvitt belte i livet i tillegg
Her ser du nærbilde av overdelen. Overdelen har rund hals med en kant av skjørtestoffet med prikker som avslutning. Den har ermer som går ned til albuen.
Her ser du halsen. Den er strikket i godt og mykt ullgarn. Kantet med sort ullgarn og fått på seg en sort heklet blomst. En blonde er sydd på i sømmen, og blomsten har fått en vintage naturhvit knapp.
Her ser du nærbilde av de to utvalgte skoparene.
Dette koster antrekket:
Simone kjole/tunika Cream clothing 599,-
Simone hals Nytt & shabby 399,-
Rosa pompadurveske SoNize 399,-
Sorte sko med hvite bånd SoNize 499,-
Rosa sko med blomster SoNize 599,-

3 kommentarer:

HildeS. sa...

Wow, for ein nydeleg kjole.
Eg skal til Oslo i helg i høve messa på Lillestrøm.
Trur kanskje eg må finne butikken din på laurdagen:)))

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ha en superduper dag du også Kjersti :) Klem fra Sørlandet !

Maliva`s verden sa...

Se der henger tunikaen/kjolen jeg har kjøpt i dag jo...tenkte å spare den til det blir litt mildere ute...men kanskje jeg skal skaffe meg et sånt skjerf til istede....