lørdag 15. januar 2011

Nyheter i butikken


Et serveringsbrett i sink kan brukes til så mangt. Den kan f.eks bli en søt magnettavle... Heng opp vakre kort, bruk den som oppslagstavle eller kanskje inspirasjonstavle? Den er 35x62 cm. De søte prismeslipte magnetene i plast koster 25,-/stk


Puter gir en kjapp og fin fornyelse i sofaen... Sort/hvit pute med nostalgisk foto av ei jente med tekst på bakgrunnen 399,- Linfarget bomullspute med olivenkrans og TK monogram 249,- Avlang pute i lin med gråt trykk av urne + fransk tekst 499,- Alle putene leveres med fyllputer. Den første og siste leveres med dunputer. Den med olivenkrans leveres med polyesterpute.Stor og røff veggklokke. Den er ca 50 cm i diameter. 249,-

Mamma har strikket opp noen barnebukser i ull. Hun har brukt mykt og kløfritt merinoull som varmer en liten sjel når kulda biter. Fin å ha under parkdressen, Har 1 blå 1-2 år, 1 rosa 2-3 år og 1 rosa 3-4 år. På de rosa har jeg sydd på små effektknapper nederst på bena. Jentene elsker jo sånne søte detaljer. Strikk i livet. Her kan man evt skifte ut strikken med et bånd eller lignende om strikken kjennes for stram for barnet.

3 kommentarer:

Hespe sa...

Såååå masse flott du har fått inn i butikken - igjen...!!! Falt for serveringsbrettet jeg - supersmart at det har flere funskjoner :o)

Nå skal jeg snart ile avsted til pinnekjøttmiddag!!

Ha en strålende flott helg videre!

Klem fra Hildegunn

Shabby Charm sa...

Du har så mye nydelig i butikken din Kjersti. Veldig glad jeg bor så nære. De strikkebuksene til barn er geniale til små jenter som elsker å gå med kjole selv om det er vinter :)

Ha en fin søndag.

MAIAklemmer

Mitt hvite hus sa...

ÅÅå så mye fint du har fått inn i butikken din =))

ha en fin søndag
klemmer