mandag 17. januar 2011

To nyheter til butikken

To vakre kjoler kom til butikken i dag! Åååå, det er så gøy :o) Begge kjolene har flott passform, og sitter pent på de fleste!

Denne kjolen/tunikaen koster 599,-
Den har rosa overstykke, sort underdel med rosa prikker og en flott blondekant i naturhvitt nederst. Dermed ser det ut som man har underkjole under... Man kan selvfølgelig ha en underkjole under for å få ekstra lengde.

En mørkblå jeanskjole med massevis av vakre detaljer. Den er figursydd, og sitter veldig pent ( iallefall på meg) Den er ettersittende i overdelen, og her er det litt strekk p.g.a strikken og leggene som er sydd inn i og rundt blomstene både foran og bak. Det er korte ermer med strikk nederst. Markerte skuldere i form av puffermer.Halsen er rund, samtidig som det er knapping fra utrigningen med sølvfargede knapper. Skjørtet er svakt A-formet og buer ned foran og bak. Langs hele kanten bak på skjørtet er det en fin brodert kant med marineblått broderi på jeansstoffet. Finnes i str 36-44. Kun 1 av den største og minste størrelsen! 10% bomull. Vaskes på 40 grader. Vaskes med innsiden ut. Denne koster 749,-

Jeg har også fått inn leggings i trekvartlang i fargene kitt, dusty petrol og sort, og en fin strikkejakke i ulike blåtoner. Må ta bilde av dette i kveld. De legges ut i nettbutikken sannsynligvis i kveld.

Ingen kommentarer: